Aguero är en spelare av staden

Kun Aguero är en ny spelare i Manchester City, meddelade sig i sin Twitter-konto. Den argentinska anspråk på att vara "glad att vara i denna klubb här i staden" och ville tacka alla för det välkomnande och mottagning.

I avsaknad av idrotts-och Manchester City officiellt gjort överföringen verkar det som om verksamheten var stängd på 45.000.000 € klausul i Aguero och Atletico ställa anfallaren tecknat för fem säsonger.

Den såpopera som startade i maj 23 när públicamante Aguero sade att han ville lämna Atletico började se sitt slut tidigt på morgonen onsdagen vid landning på Heathrow Kun (London) från Argentina. Kun skrev twitter som hade landat med ett enda mål: ". Att slutföra uppgifter om företaget med staden"

Därifrån alltid åtföljs av hans företrädare Hernan Reguera, reste till Manchester för att slutföra en gång för alla hans röra sig och passera relevant medicinsk undersökning. Den argentinska mottogs entusiastiskt av anhängare till Etihad Stadium City of Manchester. Timmar senare meddelat att Kun redan var stängd han flytta till City.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0