Altintop, tre till fyra månader låg

Konservativ behandling har inte fungerat     Om allt går bra kunde gå tillbaka i mitten av september     Det är önskvärt att resa till Amerika för att ansluta.

Hamit Altintop debut med Real Madrid ... i OR. Den turkiska spelare kommer nästa måndag operationsbordet för en operation av en "disksjukdom L3-L4 diskbråck med minimal", som rapporteras av den vita klubben.

Den tidigare Bayern kommer att vara ur spel tre till fyra månader. Om operation blir minimalt invasiva och återhämtning är framgångsrikt utan komplikationer, skulle Altintop vara tillgängliga i mitten av september, så kommer missa Super Cup mot Barcelona i Spanien, tre till fyra dagar av säsongen och debuten i Champions League.

Turken kommer att delta i Tyskland av en lokal läkare och kommer att åtföljas av chefen för sjukvården Sanitas-Real Madrid, Carlos Diez, som kommer att övervaka drift och utformning av återhämtning arbete. Eftersom klubben överväger möjligheten att även Altintop resa till Los Angeles för att arbeta ensam och vara skräddarsydda för gruppdynamik och kostymer och så försena deras acklimatisering till Real Madrid.

Altintop var under konservativ behandling, så som skedde med Higuaín, är det vettigt i denna typ av ryggskada. Genom att inte referera smärta, har valt att ingripa, "utnyttja semesterperioden av spelaren."
Den fotbollsspelare har varit att dra dessa problem hela förra säsongen. I själva verket har det förhindrat kontinuitet i Bayern, till den grad att han bara spelat åtta matcher som förrätt i kursen. I själva verket gjorde när tjänstemannen hans flyttning till Madrid, som han undertecknade fyra år, är Altintop fortfarande försöker sjukgymnaster Bayern München.

Den mångsidiga spelare, 28-årig fick även en lista med Turkiet för sista hemmamatcher för säsongen och meddelade att det träder i koncentrationen av ditt kombinerade verk i tillfrisknandet. Men i avsaknad av positiva utvecklingen var det inte ens kallas av Guus Hiddink för matchen mot Belgien, som berättigar till Euro 2012.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0