Neymar ankomst kommer inte att kasta av Kun Aguero. Möjligheten att fortfarande Atletico Madrid vita inför den kommande säsongen är fortfarande öppen. Chefer Madrids mest ambitiösa satsning på ankomsten av de två, som inte imcompatibles, och det skul

Neymar ankomst kommer inte att kasta av Kun Aguero. Möjligheten att fortfarande Atletico Madrid vita inför den kommande säsongen är fortfarande öppen. Chefer Madrids mest ambitiösa satsning på ankomsten av de två, som inte imcompatibles, och det skulle innebära en dramatisk effekt i ansiktet till fansen och klubben.

Ja, det är möjligt att flytta till Real Madrid Agüero klubben under förutsättning att produktionen av en av de två anfallare som nu är i den vita mallen, Karim Benzema och Gonzalo Higuain. Endast om det blev en bra affär för den argentinska och franska eller en av dem antingen avsluta Bernabeu, beslutat att genomföra operationen.

Med de höga Neymar, är 2011 den galaktiska omfattas, så att det inte är någon brådska eller behöver gå till Kun. Det är också sant att rekryteringen av röda och vita har en stor spricka strategiskt djup. Den 10 Madrid är reserverad för honom och skulle inte behöva någon tid att anpassa sig, annars Neyman, inte bara att vara acklimatiserad till en fotboll, men till en annan kontinent.

Den Kun skulle vara ett säkert kort som också skulle fördubbla en illusion av vita fans, som skulle vara i ett vinnande lag med de bästa anfallarna i världen, som består av kristna, Aguero, Neymar, Benzema och Higuaín och Di Maria.

Det kan hända, är Adebayor i rummet. Madrid har redan förlorat möjligheten att köpa togolesiska, som avslutades den 15 juni och lämnade för överföring av 15 miljoner euro. Mou har han från början men nu har förhandlingarna skulle börja från början. Visserligen har kommunen inget intresse i Afrika, så jag kunde gå tillbaka cirka 8 miljoner. Naturligtvis är det främsta hindret lön, sex kilo.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0