Varane hans kolleger fångenskap, är centrum för framtiden?

Den nya järn. "Så rubrik på första sidan dagen VARUMÄRKEN Real Madrid tillkännagav undertecknandet av Rafael Varane. Jämförelsen var djärv, kanske till och med vågade. General Manager för Malaga idag är definitivt en av de bästa försvararna i spansk historia. En unik spelare för hans talang och hans karaktär. Men den nybyggda franska Central har blivit en av de största sensationer i början av säsongen. Med sin prestanda på fältet och hans inställning utanför planen har övertygat Jose Mourinho, hans med kostym och krävande publik på Bernabeu. en bedrift inte lätt för en spelare bara 18 år har landat i den historiskt har varit den mest känsliga eftersom det vita laget.

Det är för tidigt att dra definitiva slutsatser. Säsongen har precis börjat och slutspel är fortfarande långt borta. Varane har fortfarande att vänta flera månader att få uppleva i alla dess intensitet det enorma trycket som innebär att spela i Real Madrid. Det är då dags att bedöma de 10 miljoner det kostar att ansluta sig. Men Rafa resultat hittills är enastående. Mourinho anförtrotts den svåra uppgiften att leverera Pepe tränare som tror en viktig, och har träffat med glans. Det bästa beviset är att hans lagkamrater offentligt har gratulerat.Värde sitt spel, utan även deras personal och deras vilja snabb integration. Glöm inte att endast cirka två månader, som kommer från en mycket olika och att fotboll är långt ifrån att behärska språket.

Grattis till alla särskilt framstående Iker Casillas. Kaptenen vet hur svårt det är att lyckas i mitten av försvaret av Madrid. Den ståndpunkten har paraderade så kända gestalter som Samuel och Woodgate, och av andra som Rocha eller Spasic. Kontrasterande fotbollsspelare som inte motsvara de förväntningar som fanns i förtid. Om Varane fortsätter till centrala Madrid har hittat en lång tid


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0